Симона Загорова - дъщерята на Глория и композитора Илия Загоров - преди

...
Симона Загорова - дъщерята на Глория и композитора Илия Загоров - преди
Коментари Харесай

Щерката на Глория отваря собствена школа

Симона Загорова - дъщерята на Глория и композитора Илия Загоров - преди броени дни приключи с отличен триумф висшето си обучение и към този момент е подготвена да премине към идващия стадий от живота си. Младата певица разкри, че има намерение да отвори лично музикално училище за изгряващи таланти.

" След като към този момент и писмено имам тапия, ще сбъдна и своята фантазия - да имам школа, в която да преподавам на дечица. За мен това ще бъде голямо наслаждение - да се грижа за тях, да ги разпявам и да им оказа помощ да развият певческите си заложби. Така че мощно се надявам Simona Zagorova Music Academy скоро да бъде реалност. Ще се постарая да им покажа, че в случай че в действителност имаш гений, в никакъв случай не би трябвало да предаваш музиката и би трябвало да се развиваш професионално. Не всякога всичко става от раз. Трябва самообладание, само че има ли предпочитание и мотивация всичко може да бъде реализирано. Сигурна съм, че с децата взаимно ще се научим на хубави неща ", споделя Симона пред " Телеграф ".

Младата звезда признава, че обмисля и да запише второ висше: " Винаги съм била в една по-строга школа у дома. Имах вечерен час, трябваше да имам положителни оценки, а нашите бяха безапелационни, че ще завърша и университет. Сега самата аз е възнамерявам за второ обучение. Чудя се сред музикален управител, ПР, а за какво не и актьорско майсторство ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР